Woi, woi, woi

Median mukaan Amerikassa eletään historiallisia aikoja: koko maassa voi tulla voimaan homoliitot lakimuutoksen jälkeen (kun vain muutamassa osavaltiossa ne eivät vielä ole sallittuja).

Wanhan profetian mukaan tv:ssä esitetään vähän ennen Jeesuksen takaisintuloa avoimesti alastomuutta (TIS, nakudeitit).

Ihmisestä tulee jumalankaltainen: kehon treenaamisesta ja oman elämän esittelystä (fitness, some) tulee uskonnonomaista pakkokäyttäytymistä, mikä ohjaa yhä enemmän ostamista ja myymistä.

Veljillä ja sisarilla on taistelu keskenään, vaikka sota on yhteinen.

 

image

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Woi, woi, woi

  1. Ajan kuvissa toinen näkee asiat toisin ja Jumala eri tavoin kuin ihminen – jonkun kauhistellessa toinen toteaa, että sen ja sen tulee tapahtua (kun ei omalle kohdalle). Hurmoksiin joutuessaan Jumalan ihminen ei puhu hallitsemattomasti, mutta sydän verta vuotaen niiden asioiden ja ihmisten puolesta, jotka (Jumalan) Henki asettaa/antaa.

    Profeetallinen puhe tai ilmaisu voi värittyä puhujan mukaan itse sanoman siitä häiriintymättä, ja astian maku on suodatettavissa. Ensin on sisimmässä hiljalleen lisääntyvä painolasti, ja sitten hengellisin korvin ja silmin saa kuulla ja katsella hetken asioita Hänen näkökulmastaan, jolla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Muusta ei haluaisi hetkeen puhua eikä kirjoittaa. Useinhan näin käy julistaessa, kun Jumalan Henki ikäänkuin tarttuu itsessään heikon todistukseen ja johtaa puhumaan sydämille eikä seinille.

    Tykkää

Mielipiteeni asiasta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s